Image of Vijf Jaar Paradiso Vinyl Club

Vijf Jaar Paradiso Vinyl Club

Om het vijfjarig bestaan van Paradiso Vinyl Club te vieren brengen we een exclusieve verjaardagsplaat op gekleurd vinyl uit. Op deze plaat staat een selectie van tracks van opkomend Nederlands muzikaal talent dat de afgelopen jaren een 7″ heeft uitgebracht via Paradiso Vinyl Club.

In 2015 brachten The Mysterons een exclusieve single uit op Paradiso Vinyl Club. Hiermee was Paradiso Vinyl Club geboren en volgden vele andere opkomende artiesten die een single uitbrachten op het platenlabel van Paradiso. Inmiddels zijn we vijf jaar en 33 releases verder, van artiesten zoals Indian Askin, The Dawn Brothers, Jo Goes Hunting, Rimon, Queen’s Pleasure en Pip Blom.

Om dit te vieren brengen we een zeer exclusieve verzamelplaat uit. Het bijzondere aan deze plaat is dat leden van Paradiso Vinyl Club mochten stemmen welke singles zij graag op de plaat zouden willen zien. Daar is een fraaie selectie uit gekomen. De 12″ plaat is in beperkte oplage van 450 gedrukt op oranje vinyl, met artwork door illustrator Nik Heemskerk.

Wil je de plaat hebben?

Het compilatiealbum wordt speciaal voor onze verjaardag uitgegeven. Daarom wordt de plaat ook enkel op ons verjaardagsfeestje in Concerto Amsterdam verspreid zolang de voorraad strekt. Meer weten over ons verjaardagsfeestje in Concerto Koffie? Klik hier.

Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen de plaat op 21 maart in Concerto bij ons op komen halen op vertoon van hun Paradiso Vinyl Club-pas. Maximaal 1 plaat per lid, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Niet-leden van Paradiso VInyl Club kunnen de plaat krijgen door zich op 21 maart in Concerto Koffie te schrijven als lid van Paradiso Vinyl Club bij onze balie. Of een poging wagen bij de single-bingo om een plaat te winnen.

Paradiso Amsterdam